Danny Trejo tarjoili satoja aterioita ruokaa sairaalatyöntekijöille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka näyttelijä Danny Trejo tunnetaan pääasiassa kovanaamaisista rooleistaan, on tähti tosielämässä selkeästi kultainen sydän. Nyt hän on jakanut ilmaista ruokaa koronakriisin eturintamassa työskenteleville.

Danny Trejo toi Trejo’s Tacos -ravintolansa antimia tarjolle Los Angelesin USC Verdugo Hillsin Sairaalan eteen. Hän oli tarjoilemassa satoja ilmaisia meksikolaistyylisiä bowl-annoksia sairaalan työntekijöille, kuten hoitajille ja lääkäreille.

TMZ-sivuston mukaan 75-vuotias Trejo järjesti samanlaisen tempauksen aikaisemmin tällä viikolla myös Cedars-Sinain sairaalan työntekijöille. Tähden omistamalla Trejo’s Tacos -ravintolaketjulla on useita toimipisteitä ympäri Los Angelesia. Uransa aika satoja rooleja valkokankaalla, televisiossa ja videopeleissä tehnyt Trejo tunnetaan elokuvista, kuten Machete, Hämärästä aamunkoittoon ja Desperado.