Emily Ratajkowski nautiskeli auringosta – paljasti kasvaneen raskausvatsansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Emily Ratajkowski paljasti noin kuukausi sitten olevansa raskaana. 29-vuotias tähti peitteli aluksi raskauttaan, mutta nyt raskauden puolivälin ylitettyään nainen on alkanut esittelemään pyöristynyttä raskausvatsaansa sosiaalisessa mediassa.

Emily Ratajkowski julkaisi itsestään nyt näyttäviä kuvia, joissa nähdään miten nainen nautiskelee auringossa. Tähdellä on yllään isolierinen aurinkohattu, valkoiset liivit ja valkoiset rennot housut. Ratajkowski otti aurinkoa vatsa paljaana ja esitteli pyöristynyttä raskausvatsaansa seuraajilleen. Tällä hetkellä kaunotar on kuudennella kuulla raskaana.

Emily Ratajkowski on suosittu bikini- ja alusvaatemalli, jolla on myös oma Inamorata Woman -niminen rantavaatemerkki. Ratajkowski on toiminut aina yhtenä oman brändinsä malleista eikä tilanne ole muuttunut vaikka naisen vartalon malli onkin kokenut muutoksia. Moni onkin ihastellut uusia kampanjakuvia, joissa nainen poseeraa raskaana.