Somemalli pidätetty – poseerasi liian rohkeassa asussa pyramidien luona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on tullut tietoon muutamia tapauksia, joissa sosiaaliseen mediaan itseään kuvanneita on pidätetty ja jopa tuomittu vankilaan kuviensa vuoksi. Yleensä syynä on ollut kuvaaminen pyhällä paikalla, mutta nyt Egyptissä on tapahtunut hieman erikoisempi tapahtumasarja.

Somemalli Salma El-Shimy poseerasi näyttävässä valkoisessa minimekossa Unescon maailmanperintökohe Saqqarassa, jossa poliisit kiinnittivät naisen ja hänen avustajansa toimiin huomiota, CBS News uutisoi. Lopulta tilanne eteni niin, että poliisit täysin yllättäen pidättivät El-Shimyn ja avustajan sekä syyttivät heitä faaraoiden historian pilkkaamisesta.

Kurvikas mallikaunotar oli viranomaisten mukaan liian rohkea tällaiselle alueelle, vaikka se muistutti etäisesti faaraoiden aikojen asuja koristeineen. Myös korkea-arvoiset viranomaiset ovat sittemmin ottaneet kantaa tapaukseen ja toivoneet mallille ja kuvaajalle ankaraa rangaistusta.