Poptähti Ann Marie vangittu miehen ampumisesta – väittää aseen lauenneen itsestään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Ann Marie on etenkin R&B -musiikkilajin kuuntelijoiden keskuudessa tunnettu artisti, jonka kappaleille Secret ja Handle It on Spotifyssa kymmeniä miljoonia kuunteluita. Nyt kaunotar on pidätetty ja syytettynä miehen päähän ampumisesta.

People-sivuston mukaan Ann Marie otettiin kiinni Atlantassa, jossa hänen hallustaan löytyi ase, jolla miestä oltiin ammuttu. Ann Marie oli poliisin mukaan ollut hyvin ahdistunut haastattelutilanteessa ja kysellyt, että selviääkö uhri. 25-vuotiaan laulajan mukaan ase oli lauennut itsestään, kun se oli pudonnut pöydältä.

Ampumisen jälkeen 24-vuotias uhri oli kiidätetty sairaalaan. Mies oli saanut ampumahaavan päähänsä, mutta ollut vielä tajuissaan kun ensiapu oli saapunut paikalle. Tällä hetkellä uhri on kuitenkin kriittisessä tilassa sairaalassa. Ann Marie vangittiin 2. joulukuuta, minkä jälkeen häntä ei ole vapautettu koko tutkinnan aikana.