Britney Spears vitsailee omalla kustannuksellaan: ”Taas sama kuvakulma, sama ihminen ja paita”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears on saanut faneiltaan viime aikoina paljon kritiikkiä sosiaalisessa mediassa siitä, että hän julkaisee samoja kuvia yhä uudelleen ja uudelleen. Ilmeisesti Spears on huomannut nämä kommentit, koska nyt hän pilailee omalla kustannuksellaan kuvassa, joka muistuttaa hyvin paljon kuvia, joita nainen on viime aikoina julkaissut moneen otteeseen.

39-vuotias Britney Spears on tunnettu faniensa keskuudessa siitä, että hän julkaisee samoja kuvia yhä uudelleen ja uudelleen eri kuvateksteillä varustettuna. ”Samat kuvaukset… sama kuvakulma… sama ihminen… sama paita… eri silmät!”, poptähti kommentoi julkaisemaansa selfie-kuvaa, jonka tähti on julkaissut jo aiemminkin eri muokkauksilla.

Britney Spears on ollut viime aikoina paljon uutisotsikoissa oikeudenkäynnin vuoksi. Nainen on yrittänyt päästä vapaaksi edunvalvontasopimuksestaan, jossa hänen isänsä hallitsee muun muassa kaikkea tähden omaisuutta. Oikeus päätti kuitenkin taannoin, että tähden isä jatkaa naisen edunvalvojana edelleen, minkä vuoksi poptähti on kieltäytynyt enää esiintymästä.