Salakuljettaja esitti raskaana olevaa – oli piilottanut huumeita onttoon vesimelonin puolikkaaseen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Salakuljettajilla on omat luovat keinonsa toimittaa kiellettyjä aineita, esineitä ja eläimiä valtioiden rajojen yli. Toisinaan he jäävät kiinni itse teosta, olipa salakuljetuskeino kuinka nokkela tahansa.

38-vuotias nainen pidätettiin marraskuun lopussa huumeiden salakuljetuksesta epäiltynä Brasilian Guaratinguetassa. Poliisi oli saanut vihjeen bussissa naisen kanssa matkustaneelta henkilöltä, jonka mukaan hänen raskausvatsansa oli epäilyttävä. Viranomaisille selvisi, ettei pidätetty todellisuudessa ollut raskaana.

Raskausvatsa oli todellisuudessa kuolikas ja ontoksi koverrettu vesimeloni. Pidätetty oli piilottanut sen sisään kaksi kiloa kokaainitahnaa neljään osaan jaettuna. Sao Paulon poliisivoimien Facebook-sivuilla naisen kerrotaan myöntäneen yrittäneensä salakuljettaa huumeet Paraguaysta Rio de Jaineroon.