Kim Kardashian kokeili jäistä cryoterapiaa: ”Nännit jäätyvät”

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Cryoterapia, eli kylmäterapia, on viimeisen viiden vuoden aikana kasvattanut suosiotaan etenkin monien julkkisten keskuudessa. Hoitoloissa asiakkaat astelevat kylmähuoneeseen seisomaan muutamaksi minuutiksi noin -130 asteeseen.

Aluksi terapiamuodosta innostuivat urheilijat, mutta nykyään monet julkkiskaunottaret suosivat kylmäterapiahoitoa sen kauneudenhoidollisten vaikutusten vuoksi. Nyt videolla nähdään miten Khloe ja Kim Kardashianit selviävät jääkylmistä olosuhteista kun heidät laitetaan kylmähuoneeseen seisoskelemaan.

Khloe Kardashianille Cryoterapia on tuttua puuhaa, minkä vuoksi hän tietääkin mihin hän on ryhtymässä. Kylmää ja palelemista vihaava Kim Kardashian odottaa kuitenkin pelonsekaisin tuntein kylmähuoneeseen astumista.

Kim Kardashian saa itsensä ylipuhuttua kokeilemaan hoitomuotoa kuultuaan, että se kiristää hänen ihoaan. ”Nännini jäätyvät”, Kim huutaa jouduttuaan kylmähuoneeseen. Khloe Kardashian puolestaan kertoo vaginansa putoavan pois kylmässä. Lopulta Kim Kardashian selviää kylmähuoneessa puolitoistaminuuttia, mutta Khloe jatkaa hoidon loppuun saakka.