Kamelinvarvaskaunotar paljasti uudet tatuoinnit – nännipihoissa hämähäkinseittiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Silikonihottis Mary Magdalene on kertonut avoimesti ahdistuvansa julkisilla paikoilla liikkumisesta. Silti nainen janoaa huomiota, jota hän ammentaa erilaisten sosiaalisen median kanavia käyttäen. Hän on ottanut runsaasti kehoonsa niin täyteaineita kuin tatuointeja.

Nyt meksikolaiskanadalainen aikuisviihdetähti on ottanut uudet tatuoinnit rintoihinsa. Nännin ympärille on taiteiltu hämähäkki verkkoineen. Hän ei tietenkään voi paljastaa rintojaan Instagramissa, mutta saa houkuteltua fanit katsomaan sensuroimattomia otoksia maksulliselle sivustolleen.

Mary Magdalene on ottanut kulmien kohotuksen, huulitäytteet, poskitäytteet, rasvansiirtoa huuliin ja poskiin, kolme nenäleikkausta, kahdet kuoret hampaisiin, lukuisia rasvaimuja, kolme rintojensuurennusleikkausta, kolme brasilialaista pepunkohotusta ja takapuoli-implantit. Kaikista kunnia-arvoisin meriitti lienee kuitenkin se, että hänellä on omien sanojensa mukaan maailman pullein vagina.