Hämmentävä näky videolle – kotieläimet riehuivat kaupungin kaduilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harva osaisi odottaa törmäävänsä urbaaneissa olosuhteissa maatilan eläimiin, kuten lampaisiin ja vuohiin. Taannoin Turkissa todistettiin kuitenkin todellista eläinten vallankumousta kotieläinten aiheutettua kaaosta Nevsehirin kaupungin kaduilla.

Joukko vuohia ja lampaita ilmestyi Nevsehirin kaupungintalon edustalle maanantai-aamuna. Eläinten vierailu kaupungilla ei jäänyt rauhanomaiseksi tallusteluksi. Ne nimittäin käyttäytyivät uhkaavasti ihmisiä kohtaan ja jopa ajoivat takaa kaupungintalon vartijoita.

Hämmentävä välikohtaus ikuistui videoksi valvontakameroiden ansiosta. Daily Mail -lehden mukaan eläimet onnistuttiin lopulta saamaan kiinni, ja ne palautettiin takaisin maanviljelijä Hasan Unbulan haltuun. Unbulanin mukaan eläimet olivat päässeet vapaaksi niiden aitauksen porttien avauduttua voimakkaan tuulen ansiosta.