Sony poisti Cyberpunk 2077 -pelin Playstation Storesta – ostajat voivat hakea rahojaan takaisin

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Puolalaisen CD Projekt Redin kehittelemä Cyberpunk 2077 lukeutui monille viime vuosien odotetuimpiin peleihin. 10. joulukuuta myyntiin ilmestyneessä pelissä ilmeni kuitenkin monien pelaajien kohdalla ongelmia ja virheitä, eikä se toiminut odotetulla tavalla Playstation 4 ja Xbox One -konsoleilla.

Nyt Sony on vetänyt Cyberpunk 2077 -pelin pois myynnistä Playstation Store -latauspalvelusta. Päätös on voimassa toistaiseksi. Peli on edelleen mahdollista ostaa Playstation 4 -konsolille sen fysisessä muodossa.

Sony on myös ilmoittanut tarjoavansa hyvityksiä pelin Playstation Storesta ostaneille ja suoritusongelmiin pettyneille. Myös Microsoft on tarjonnut hyvityksiä pelin Xbox-version ostajille, joskin Microsoft Storesta peli löytyy edelleen.

Cyberpunk 2077 ei toiminut Playstation 4 ja Xbox One -konsoleilla, etenkään niiden perusversioissa, monien odottamalla tavalla. CD Projekt Redin mukaan peliin liittyviä ongelmia korjaillaan parhaillaan, ja siihen tullaan julkaisemaan päivityksiä lähiaikoina.