Bella Thorne herutteli alusvaatteisillaan somessa – pyysi faneja keksimään kuvatekstin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bella Thorne aloitti uransa viattomien Disney-nimikeiden teinitähtenä, mutta aikuisena tähti edustaa rohkeampaa linjaa. Näyttelijänä parhaiten tunnettu tähti on totuttu näkemään sosiaalisessa mediassa rohkeissakin kuvissa.

Bella Thornen tuttu linja jatkuu tuoreessa somejulkaisussa. Punakutrinen tähti julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa mustissa alusvaatteissa savuke suussaan. Thorne kehotti faneja keksimään otoksen kuvatekstin, ja toivoi niiden saavan hänet nauramaan.

Viihdetähti julkaisi taannoin myös tuoreen Stupid F*cking Bitch -nimisen singlen, jota hän on mainostanut ahkeraan tahtiin sosiaalisessa mediassa. Tänä vuonna Infamous, Girl ja The Babysitter: Killer Queen -elokuvissa esiintynyt Bella Thorne teki viime vuonna myös ensimmäisen oman ohjaustyönsä, Her & Him -nimisen kokeellisen eroottisen lyhytelokuvan.