Mies esitti olevansa lapsena kadonnut poika – tuomittiin kahdeksi vuodeksi vankilaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen Timmothy Pitzen katosi kuusivuotiaana vuonna 2008 oudoissa olosuhteiss. Viime vuonna Kentuckyn osavaltiosta harhailemasta löydettiin henkilö, joka väitti viranomaisille olevansa Timmothy. Hän paljastui kuitenkin huijariksi, 23-vuotiaaksi Brian Michael Riniksi.

Brian Michael Rini pidätettiin FBI:n toimesta identiteettivarkaudesta syytettynä. Nyt hänet on tuomittu teostaan kahden vuoden vankeusrangaistukseen. Lisäksi hänet tuomittiin ABC News -uutissivuston mukaan vuodeksi ehdonlaiseen rangaistukseen.

Apulaisoikeuskansleri Kyle Healeyn mukaan Rini aiheutti Timmothy Pitzenin omaisille tarpeetonta tuskaa antamalla heille valheellista toivoa lapsen löytymisestä. Rini oli väittänyt hihtikuussa 2019 olevansa 14-vuotias Timmothy, ja kertoi paenneensa häntä vuosikausien ajan seksuaalisesti ahdistelleiden sieppaajien luota. DNA-testi kuitenkin paljasti vankilassa murtovarkaudesta ja vandalismista istuneen miehen valehdelleen viranomaisille.