Melrose Placen kaunotar alastonkuvassa – muisteli vuotta 2020 ilman vaatteita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Lisa Rinna on monille tunnettu Melrose Place ja Päivien viemää -saippuasarjoista. Nainen on tähdittänyt myös jo kymmenen vuoden ajan Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjaa. Taannoin Rinna kertoi Voguen julkaisemalla videolla kauneusrutiineistaan, mutta nyt hän on irrotellut näyttävästi kuluneen vuoden kunniaksi.

Rinna poseeraa tuoreessa somekuvassaan täysin alastomana ja muistelee kuvatekstissä miten kulunut vuosi 2020 on ollut varsinainen pyörremyrsky. Näyttelijäkaunotar ei tosin liene ainoa, joka on tätä mieltä.

57-vuotias näyttelijätär on elämänsä kunnossa ja treenaa päivittäin. Hyvien elämäntapojen lisäksi Rinna on käynyt kosmetologilla ja hoitanut ihoaan aina teini-ikäisestä tytöstä lähtien. Rinna ei pelkää myöntää, että hän on aina valmis kokeilemaan myös Botoxia ja täyteaineita, koska hän haluaa näyttää mahdollisimman raikkaalta joka päivä aviomiestään Harry Hamlinia varten. Lopuksi tähti esittelee vielä miten hänen tumma luottomeikkinsä syntyy.