Tekashi 6ix9ine haastettu jälleen oikeuteen – räppärin jengin ryösti ihmisiä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaksi musiikkialan tiedottajaa on nostanut oikeustoimet kohusta toiseen ajelehtivaa räppäri Tekashi 6ix9ineä vastaan. Taustalla on vuonna 2018 tapahtunut välikohtaus, jossa heidät ryöstettiin aseilla uhaten hiphop-tähden jengin toimesta.

Seketha Wonzer ja Kevin Dozier olivat juuri olleet tapaamassa 50 Centin lähipiiriin kuuluvaa DJ Thoroa, kun heidän kimppuunsa hyökkäsi viisi aseistautunutta miestä. He ryöstivät tiedottajat Tekashi 6ix9inen kuvatessa tilannetta. Räppäri jakoi materiaalin myöhemmin sosiaaliseen mediaan.

Tekashi 6ix9ine oli välikohtauksen aikana solvannut ryöstetyille Rap-a-Lot -levy-yhtiötä. Seketha Wonzer uskookin räppärin luulleen heidän olleen kyseisen levy-yhtiön edustajia, sillä hän on Rap-a-Lotin tavoin texasilainen ja osallistunut muun muassa samoihin hyväntekeväisyystilaisuuksiin yhtiön jäsenten kanssa. Ryöstäjien saaliiksi päätyi muun muassa asiakastietoja sisältäneitä kiintolevyjä, kamera, kengät, käteistä rahaa ja kultaketju.

Tekashi 6ix9ine myönsi syyllisyytensä ryöstöön viime vuonna tehdessään rikostovereiden ilmiantoon ja oman tuomion lyhenemiseen johtaneen sopimuksen poliisin kanssa. Tiedottajat vaativat räppäriltä oikeudessa korvauksia aineellisista menetyksistä ja henkisestä kärsimyksestä, uutisoi Page Six.