Mariah Careyn joululaulu palasi listaykköseksi – on nyt maailman soitetuin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mariah Carey on tehnyt menestyksekästä uraa laulajana jo kymmenien vuosien ajan. Yksi hänen suurimmista hiteistään on jouluaiheinen All I Want for Christmas is You -kappale, joka on jo 25 vuoden ajan kuulunut maailman suurimpiin jouluhitteihin. Nyt kyseinen laulu on jälleen palannut soittolistojen kärkeen.

Joulun lähestyessä All I Want for Christmas is You -kappaletta on alettu jälleen kuuntelemaan ympäri maailmaa. 50-vuotias Mariah Carey kiitti sosiaalisessa mediassa fanejaan siitä, että kyseinen kappale pääsi nyt 25 vuotta sen julkaisemisen jälkeen ensimmäistä kertaa Iso-Britannian soittolistan kärkisijalle.

Samainen joulukappale onnistui jälleen kipuamaan myös Billboard Hot 100 -listan, eli tämän hetken kuumimpien kappaleiden listauksen, ykkössijalle. Samaan aikaan Billboard tiedotti myös siitä, että naisen kirjoittama joululaulu on myös maailmanlaajuisesti kuunnelluin kappale tällä hetkellä.