Maailman suurin pieru? Virtahevon fanfaarilla jo 35 miljoonaa katselukertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Virtahevot lukeutuvat planeettamme ihastuttavimpiin eläimiin ainakin niin kauan kun ne ovat kaukana ihmisestä. Tosielämässä virtahevot voivat nimittäin olla ihmisille hengenvaarallisia. Eläintarhoissa ihmiset pääsevät kuitenkin näkemään niiden elämää turvallisen etäisyyden päästä.

Vuonna 2011 alunperin julkaistulla videolla nähdään iten ilmeisen kylläinen virtahepo nousee vedestä rannalle ja ylös päästyään se päättää hieman tyhjentää sisäänsä kertynyttä ilmaa. Turisteilla onkin nähtävää kerrakseen, kun ilmasuolikaasut purkautuvat peräti 11 sekuntia kestävänä fanfaarina.

Yhdeksän vuotta vanha video on nyt noussut jälleen sosiaalisen median hitiksi, kun sen video on ylittänyt 35 miljoonan katsojan rajapyykin.