Naisen tilaamassa paketissa karmiva yllätys – käytetty koronatesti

Ohhoh! · Tim Isokivi

Postimyynnistä tilatut paketit eivät aina sisällä toivottuja tuotteita, mutta erään yhdysvaltalaisnaisen tapauksessa tilauksesta paljastui jotain taatusti odottamatonta. Pakkaus piti sisällään käytetyn koronatestin näytteen.

Chicagossa asuva Andrea Ellis oli tilannut Kohl’s-verkkokaupasta lippuja isoäitinsä puutarhaan. Paketoidessaan lahjoja hän löysi pakkauksesta jotain muutakin. Kyseessä oli vaarallisen materiaalin säilytykseen tarkoitettu pussi, joka sisälsi pyyhkäisynäytteen ja Virginian osavaltiossa asuvan henkilön tiedot.

Ellis otti yhteyttä poliisiin, joka puolestaan neuvoi hänet kääntymään terveysviranomaisten puoleen. Naisen mukaan hän haluaisi koronatestin tehneen henkilön tietävän näytteensä päätyneen väärään osoitteeseen.

Kohl’s-yhtiö on Associated Press -uutistoimiston mukaan pahoitellut epätavalliseksi kuvailtua tapausta, ja kertonut pakkauksen olleen lähetetty tavarataloketjun sijaan ulkopuolisen tavarantoimittajan toimesta.