Mikä biksushow! Supermalli ystävineen kuumissa lomakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen huippumalli Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Tähden jätettyä alusvaateketjun hän on poseerannut muun muassa Burberryn kampanjoissa ja esitellyt myös omaa rantavaatemallistoaan. Tänä syksynä nainen on julkaissut myös sosiaalisessa mediassa näyttäviä kuvia.

Nyt Alessandra on julkaissut kuvasarjan, jossa hän poseeraa lomatunnelmissa yhdessä näyttävien ystäviensä kanssa. Luonnollisesti koko kaveripiiri poseeraa kameralle biksuissa ja jokainen on mallinmitoissa. Kuvat ja videot on ikuistettu Brasilian Rio de Janeirossa.

39-vuotias Alessandra Ambrosio esittelee mielellään huippukunnossa olevaa mallivartaloaan, josta ei ikinä uskoisi, että nainen olisi lopettanut aktiivisen malliuransa. Tällä hetkellä Ambrosion huomion todellisena keskipisteenä toimivat kuitenkin aviomies Jamie Mazur ja heidän kaksi lastaan, 12-vuotias Anja-tytär ja kahdeksanvuotias poika Noah.