Vanderpump Rules -tähti haluaa spinoff-sarjan – ei siedä Tom Sandovalia sarjassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -televisio-ohjelmassa seurataan huippuravintoloiden henkilökunnan elämää Los Angelesin West Hollywoodissa. Yksi sarjan suosituimmista henkilöistä on Jax Taylor, joka odottaa tällä hetkellä perheenlisäystä vaimonsa Brittany Cartwrightin kanssa.

Tällä hetkellä neljä Vanderpump Rules -sarjasta tutuksi tullutta pariskuntaa odottaa esikoistaan. Sen vuoksi Jax Taylor onkin sitä mieltä, että sarjan yhdeksäs tuotantokausi ei voi enää jatkua samanlaisena. Miehen mielestä olisi hullua, että perheelliset miehet menisivät takaisin baariin töihin.

Jax Taylor ideoi Tv Show Ace -sivuston mukaan pitämässään Instagram-livessä spinoff-sarjaa, jossa seurattaisiin vain tuoreita vanhempia lapsineen.

Näin ollen hän haluaisi jättää sarjan ulkopuolelle entisen ystävänsä Tom Sandovalin tyttöystävänsä Ariana Madixin kanssa. Miehellä ei enää omien sanojensa mukaan riitä energiaa heidän kanssaan riitelemiseen, minkä lisäksi hän haluaa ympäröidä itsensä nyt sellaisilla ihmisillä, jotka ovat kasvattamassa lapsia.