Hollywood-tähti vapautui vankilasta – lensi kotiin yksityiskoneellaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Lori Loughlin ja hänen aviomiehensä Mossimo Giannulli tuomittiin petoksista vankeusrangaistukseen. Hollywoodin seurapiireistä tuttu 55-vuotias Lori Loughlin on nyt suorittanut kahden kuukauden pituisen vankeustuomionsa Kalifornian Victorvillessä sijaitsevassa rangaistuslaitoksessa.

Pariskunta maksoi noin puoli miljoonaa dollaria, jotta heidän kaksi tytärtään pääsi huippuyliopiston oppilaaksi. Lori Loughlin vapautui äsken vankilasta ja lensi Kaliforniasta yksityiskoneellaan New Yorkiin kotiinsa uudeksivuodeksi. Hänen miehensä vapautuu huhtikuussa. Pariskunnan maksettavaksi koitui yhteensä 400.000 dollarin suuruiset sakot ja he joutuvat osallistumaan yhdyskuntapalveluun.

Lori Loughlin kärsi vankeusrangaistuksestaan ja hänen kerrottiin olleen todella ahdistunut kaltereiden takana. Hän valitti sellien epäsiisteydestä. Nainen jakoi sellinsä kolmen muun naisen kanssa, TMZ uutisoi.