Elon Musk on nyt maailman rikkain – ohitti Amazonin Jeff Bezosin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amazon-yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja Jeff Bezos oli vuosien ajan maailman rikkain ihminen. Nyt hänen varallisuutensa on kuitenkin ohittanut toinen teknologia-alan kentältä tuttu nimi.

Tesla-yhtiön perustaneen Elon Muskin omaisuuden arvo on kohonnut Teslan osakkeiden arvon nousun myötä yli 153 miljardiin euroon. Sen myötä hän syrjäytti Jeff Bezosin maailman rikkaimpien ihmisten listan kärjestä. Vastaavasti Bezosin nettovarallisuus on New York Post -lehden mukaan noin 152 miljardia dollaria.

Elon Musk oli vielä noin kuukausi sitten vasta maailman kolmanneksi rikkain henkilö. Hän kuitenkin syrjäytti Microsoftin perustaja Bill Gatesin listan toiselta sijalta joulukuussa. Tuolloinkin miljardöörin nettovarallisuuden nousu johtui Teslan osakkeiden arvon kohoamisesta.