Seurapiiripariskunta pelkäsi koronavirusta – varasi koko lentokoneen itselleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronapandemian aikana matkustaminen voi olla riski. Eräs indonesialainen liikemies päätti kuitenkin lähteä lomamatkalle Baliin vaimonsa kanssa, ja maksoi suuren summan varmistaakseen koronatartunnalta välttymisen lentokoneessa.

Seurapiirihenkilö Richard Muljani jakoi Instagram-tarinoissaan kuvia ja videoita, joissa hänet nähdään matkustamassa vaimonsa kanssa tyhjässä Batik Airin lentokoneessa. Muljadi kertoi ostaneensa lentokoneeseen niin monta paikkaa kuin mahdollista välttyäkseen koronatartunnalta. Mies kuvaili Mashable-sivuston mukaan olevansa erittäin vainoharhainen taudin suhteen.

Kotimaassaan lukuisia kertoja kohuotsikoissa paistatellut seurapiirihenkilö ei paljastanut, kuinka paljon kaikkien paikkojen varaaminen tuli maksamaan. Hänen mukaansa lento tuli kuitenkin edullisemmaksi kuin yksityiskoneen vuokraaminen. Batik Air -lentoyhtiön omistava Lion Air Group on sittemmin vahvistanut Muljanin ja hänen vaimonsa olleen lentokoneen ainoita matkustajia.