Shia LaBeouf ja näyttelijä Margaret Qualley erosivat – rajut syytteet parisuhdeväkivallasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Shia LaBeouf on ollut viime viikkoina kohun keskiössä. Näyttelijän ex-tyttöystävä, muusikko FKA Twigs syytti häntä seksiaalisesta väkivallasta, pahoinpitelystä ja henkisestä kärsimyksestä kaksikon suhteen aikana.

Shia LaBeouf alkoi seurustelemaan loppuvuodesta 26-vuotiaan näyttelijä Margaret Qualleyn kanssa. Nyt pariskunta on kuitenkin eronnut. People-lehden mukaan tähtien on kuvailtu olevan elämässään eri paikoissa ja Qualley haluaa keskittyä uraansa näyttelijänä.

Margaret Qualleyn kerrotaan olevan tietoinen kritiikistä, joka häneen kohdistui hänen näyttäydyttyä LaBeoufin kanssa pahoinpitelysyytösten aikoihin. Qualley tunnetaan muun muassa Once Upon a Time in Hollywood -elokuvasta ja The Leftovers -televisiosarjasta. Seuraavaksi hän tulee näyttelemään Kanadassa kuvattavassa elokuvassa yhdessä Margot Robbien kanssa.