Carmen Electra julkaisi oman ihonhoitosarjan – haluaa jakaa kauneussalaisuutensa kaikille

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja malli Carmen Electra lukeutuu 1990-luvun tunnetutuimpiin seksisymboleihin. Tähti on nähty useita kertoja rohkeissa kuvissa esimerkiksi Playboyn sivuilla, minkä lisäksi nainen on nähty myös monissa elokuva- ja televisiosarjarooleissa vuosien varrella.

Nyt Carmen Electra on monien muiden julkkistähtien tavoin ottanut uuden aluevaltauksen haltuun ja lähtenyt mukaan kosmetiikka-alalle. 48-vuotias Carmen Electra lanseerasi viime syksynä oman GOGO Skincare -nimeä kantavan ihonhoitosarjan, johon hän sai inspiraation koronaviruspandemian puhjettua.

Carmen Electra näyttää tällä hetkellä paremmalta kuin koskaan, minkä vuoksi moni onkin janonnut naiselta vinkkejä kauneuden ja ihonhoidon suhteen. Vegaani ihonhoitosarja koostuu kolmesta tuotteesta, seerumista, silmänympärysvoiteesta sekä kosteusvoiteesta. Electran mukaan tuotteet auttavat käyttäjäänsä säilyttämään sileämmän, terveen ja hehkuvan ihon.