Lisa Vanderpump avasi sanaisen arkkunsa – piti Teddi Mellencampin potkuja oikeutettuna

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyvinvointivalmentaja ja realitytähti Teddi Mellencamp ilmoitti juuri sosiaalisessa mediassa, että hänen sopimustaan Beverly Hillsin Täydelliset naiset -ohjelmassa ei jatkettu. Nainen oli tästä harmissaan, koska hän olisi mielellään jatkanut ohjelman kuvaamista. Potkut tuntuivat 39-vuotiaan tähden mukaan siltä kuin poikaystävä olisi jättänyt hänet.

Aiemmin sarjasta omasta halustaan lähtenyt Lisa Vanderpump kommentoi nyt melko kovasanaisesti omassa podcast-ohjelmassaan Teddi Mellencampin potkuja. Moni arveli, että Mellencamp poistettiin sarjasta siitä syystä, että hän oli liian tylsä. Lisa Vandermpumpin kokemus Mellencampista oli kuitenkin toisenlainen.

– Minulla ei ollut hyvä kokemus hänen kanssaan. Teddi Mellencampin luonnehtiminen tylsäksi olisi mukavimpia asioita, joita hänestä voisin sanoa, Vanderpump kommentoi People-sivuston mukaan.

Teddi Mellencamp oli hetki sitten uutisissa myös siksi, että naisen valmentamat asiakkaat olivat valittaneet siitä, että hänen hyvinvointiohjelmassaan annetaan syödä vain noin 500 kilokaloria päivässä. ”En tiedä miten kukaan voisi selvitä 500 kilokalorilla päivässä. Minä syön sen verran yöllä puoli kolmen ja puoli viiden välissä aamuyöllä kun herään napostelemaan”, Vanderpump tokaisi.