Autovaras palautti autoon jääneen lapsen – uhkasi äitiä rikosilmoituksella

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Oregonissa tutkitaan hämmentävää autovarkautta, jossa tekijä palasi rikospaikalle palauttamaan ajoneuvossa olleen lapsen. Auton omistaja sai kuulla varkaalta toruja jätettyään lapsensa vahtimatta autoon ollessaan itse asioilla.

Rikos tapahtui Beavertonissa sijaitsevan lihakaupan edessä, johon Crystal Leary oli jättänyt hopeisen Honda Pilot -autonsa tyhjäkäynnille lukitsematta sen ovia. Naisen asioidessa kaupassa tuntematon mies varasti ajoneuvon. Autovaras palasi liikkeen pihaan huomattuaan Learyn 4-vuotiaan pojan takapenkillä, ja jätti hänet äidin huomaan.

Ennen kuin tekijä pakeni uudelleen paikalta varastetulla autolla, hän uhkasi tehdä Learystä ilmoituksen poliisille lapsen heitteillejätöstä. Nainen on kommentoinut pitävänsä jatkossa poikaansa paremmin silmällä. CNN-uutissivuston mukaan lapsen turvallisuudesta huolta pitänyttä autovarasta ei ole toistaiseksi saatu kiinni.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.