Amy Schumer ei anna pojalleen ruutuaikaa – saa katsoa televisiota rajattomasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koomikko ja näyttelijä Amy Schumer sai hänen miehensä Chris Fischerin kanssa pojan, jolle he antoivat nimeksi Gene David Fischeriksi. Amy Schumer onkin viettänyt viime aikoina melko rauhallista perhe-elämää yhdessä miehensä ja taaperonsa kanssa ja jakanut hauskoja hetkiä myös Instagram-seuraajiensa kanssa.

Nyt Amy Schumer julkaisi huvittavan videon, jossa hän kertoi kantansa ruutuaikaan. Nainen alustaa videon muistuttamalla, että jokainen perhe on erilainen ja jokaiset vanhemmat tekevät lapsilleen sellaisia sääntöjä, jotka toimivat heille parhaiten. Hän ja Chris ovat päättäneet, että he eivät anna Gene-pojalleen lainkaan ruutuaikaa.

Moni rajoittaa lasten television katsomista ja aikaa, jonka pikkuiset saavat ruutujen parissa viettää. Amy Schumer kertoo, että ruutuajan sijaan he yrittävät rohkaista poikaansa ihastuttavien kirjojen pariin. Lopulta kuitenkin paljastuu, että Schumer tarkoitti heidän sallivan lapselleen ruutuaikaa rajattomasti, koska he eivät ole rajoittaneet aikaa mihinkään tiettyyn tuntimäärään.