Ben Affleckista eronnut Ana de Armas muutti heti tyyliään – leikkasi hiuksensa suhteen päätyttyä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Ben Affleck alkoi viime vuonna seurustelemaan nousujohteista uraa tekevän näyttelijä Ana de Armasin kanssa. Suhde eteni nopeasti, ja pariskunta muutti jo yhteen viime vuoden lopussa. Nyt parin on kuitenkin kerrottu jo eronneen.

Moni juuri eronnut voi kokea halua ja tarvetta uudistaa itseään heti suhteen päätyttyä. Joillekin tämä voi tarkoittaa vaatekaapin sisällön uusimista, elämäntapojen muuttamista uuteen suuntaan tai hiustyylin uudistamista. 32-vuotias Ana de Armas näyttää tukeutuneen viimeisimpänä mainittuun vaihtoehtoon.

Ana de Armas esiintyi espanjalaisessa keskusteluohjelmassa, jota Limara Meneses pitää omalla YouTube-kanavallaan. Videopätkässä kaunottarella nähdään täysin uusi tyyli kun nainen on leikannut pitkät kutrinsa lyhyeen polkkamittaan. Etuhiukset lisäävät vielä muutoksen tuntua entisestään, ja uusi tyyli saakin naisen näyttämään lähes eri henkilöltä.