Anna Puu päivitti raskausajan kuulumisiaan – nauttii odotusajasta ja harrastaa paljon liikuntaa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Anna Puu ilmoitti hänen Instagram-kanavallaan joulukuussa odottavansa lasta. Laulaja kertoi ilouutiset suloisella kuvalla, jossa hän pitää puolisonsa tuottaja Jukka Immosen kanssa käsiä pyöristyneen raskausvatsan päällä. Nyt Anna Puu on päivittänyt raskausajan kuulumisiaan.

Anna Puu julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän esittelee pyöristynyttä vatsaansa sivuprofiilista. 38-vuotias artisti kertoo nauttineensa odotusajasta enemmän kuin hän osasi kuvitellakaan. Tähden vointi on ollut alun pahoinvoinnin jälkeen hyvä, minkä ansiosta nainen on pystynyt harrastamaan paljon liikuntaa.

Anna Puu käy jumppaamassa pari kertaa viikossa, minkä lisäksi hän on pystynyt jatkamaan raskausaikana aloittamaansa avantoharrastusta Maria Veitolan kanssa. Padelin nainen aloitti viime syksynä ja aikoo jatkaa lajin parissa jälleen helmikuussa. Näiden lisäksi Anna Puu kertoo myös joogaavansa.