Halsey peruutti Manic Tour -kiertueensa – oli aiemmin siirretty kesälle 2021

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Halsey on tunnettu popmusiikkinsa lisäksi sosiaalisessa mediassa myös hyvin näyttävistä kuvistaan. Halsey julkaisi viime vuonna uuden Manic-nimisen albumin, jonka myötä tähden piti lähteä myös laajalle kiertueelle. Koronaviruksen vuoksi kiertueen aikataulua jouduttiin kuitenkin siirtämään.

Kiertueen aikatauluja muokattiin moneen otteeseen ja lopulta Manic Tour -konserttien alkamisajankohtaa siirrettiin 2021 vuoden kesään saakka. Vuodenvaihteen jälkeen Halsey on kuitenkin päättänyt tehdä tiiminsä kera uuden päätöksen ja jättää kiertueen kokonaan tekemättä.

25-vuotias Halsey pahoitteli tilannetta Twitter-julkaisussaan ja kertoi toivovansa, että asiat voisivat olla toisin. Turvallisuus on kuitenkin naisen prioriteettina tällä hetkellä, minkä vuoksi hän on jo nyt halunnut asennoitua siihen, että kiertue ei tule toteutumaan. Tähti on kehottanut fanejaan pyytämään lipuista rahojaan takaisin, koska konserttien toteutumisesta lähitulevaisuudessa ei ole mitään takeita.