Ireland Baldwin esitteli tatuointiaan – vilautteli peilin edessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Basingerin ja Alec Baldwinin 25-vuotias tytär Ireland Baldwin on tehnyt viime vuosina nousujohteista uraa mallimaailmassa. Tähdellä on myös iso joukko seuraajia sosiaalisessa mediassa, jossa hän ihastuttaa fanejaan päivittäin näyttävillä kuvillaan.

Ireland Baldwin on monien muiden julkkiskaunottarien tavoin villinnyt seuraajiaan Instagramissa seksikkäillä ja vähäpukeisilla kuvillaan. Taannoin nainen koetteli myös Instagramin rajoja poseeraamalla alastomana rappusissa. Tällä kerralla Baldwin esitteli uutta tatuointiaan.

Ireland Baldwin esitteli videoleikkeessään peilin kautta uutta kukkatatuointiaan, jota hän oli ottamassa. Tähden asuvalinta korosti napapaidan myötä mallikaunottaren hoikkaa vatsaa. Ireland Baldwin päätti myös leikkisästi vilautella mustia pikkuhousujaan.