Koira nukahti sohvapöydän alle – hämmentävästä asennosta viraalihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläimet ovat todella suloisia nukkuessaan ja usein ne torkahtelevatkin hauskoihin asentoihin. Nyt YouTubeen on julkaistu huvittava video koirasta, joka on nukahtanut hieman epämiellyttävältä näyttävään asentoon.

Koiran omistaja oli päättänyt kuvata videolle pyreneiden vuorikoiran pentuaan Rockya huomattuaan, että se oli nukahtanut pöydän alle. Koira oli mennyt sohvapöydän alla olevan tason päälle nukkumaan siten, että sen pää roikkui kokolattiamattoa vasten.

Koiranpennut tarvitsevat paljon unta päivän aikana, minkä vuoksi ne nukahtelevatkin toisinaan jopa kesken leikkien. Rocky näyttää välillä heräävän ja nostavan päätään, mutta on kuitenkin edelleen niin väsynyt, että pää retkahtaa vain takaisin samoille sijoilleen roikkuvaan asentoon.