Lottie Moss viettelee syntisen näyttävässä pitsiasussa – paljasti pahan tapansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallin uraa tekevä Lottie Moss, oikealta nimeltään Charlotte Moss, on lähtenyt seuraamaan hänen isosiskonsa Kate Mossin jalanjälkiä. Lottie Moss julkaisee lähes päivittäin näyttäviä kuvia suurelle yleisölle sosiaalisessa mediassa eikä pelkää esitellä paljasta pintaa.

Nyt 23-vuotias kaunotar julkaisi itsestään rohkeita kuvia, joissa nainen nähdään näyttävässä alusasusetissä. Mustavalkoisessa kuvassa tähti näyttää esittelevän pahaa tapaansa ja tupakoivan parvekkeen kaiteesta kiinni pitäen. Pitsisen alusvaatesetin kruunaa näyttävät sukkanauhat.

Lottie Moss täytti 9. tammikuuta 23 vuotta. Nainen oli juhlimassa merkkipäiväänsä Meksikossa, jossa myös moni muu julkkiskaunotar on viihtynyt vuodenvaihteen jälkeen. Muun muassa Kendall ja Kylie Jenner ovat lomailleet tammikuun aikana Meksikossa ja julkaisseet lomaltaan upeita kuvia.