Mies oli eksyksissä erämaassa 18 päivän ajan – selvisi syömällä sieniä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yli kahden viikon ajan erämaassa kadoksissa ollut mies on selvinnyt koettelemuksestaan kuin ihmeen kaupalla. 58-vuotias Robert Weber säilyi omien sanojensa mukaan hengissä Australian Queenslandissa syömällä löytämiään sieniä.

Robert Weber oli poistunut Kilkivanissa sijaitsevasta hotellista 6. tammikuuta, kun hän joutui ongelmiin autonsa juututtua mutaan syrjäisellä alueella. Mies odotteli pelastusta autossaan kolmen vuorokauden ajan, mutta joutui poistumaan veden loputtua. Lopullisesti eksynyt mies nukkui taivasalla, joi patovettä ja söi maassa kasvaneita sieniä.

18 vuorokauden ajan kadoksissa olleen Weberin löysi paikallinen kansanedustaja virallisten etsintöjen jo päätyttyä. Hänet löydettiin Independent-lehden mukaan noin kolmen kilometrin päästä ajoneuvostaan. Poliisin mukaan Weber on koettelemuksensa jäljiltä olosuhteisiin nähden hyvässä kunnossa.