Synnyttämässä ollut nainen tanssi – puoliso kuvasi hulvattoman videon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni synnyttämässä oleva nainen voi saada kipeiden supistusten aikana helpotusta liikkeestä. Nyt videolla nähdään kuitenkin synnytyssalissa tanssiva nainen, jolla ei näytä olevan kivuista vielä lainkaan tietoa.

Huvittavalla YouTube-videolla nähdään nainen, joka on synnyttämässä kahdeksatta lastaan. Synnyttäminen on äidille tuttua puuhaa eikä hän näytäkään synnytyssalissa juuri jännittävän. Nainen päätti viihdyttää aviomiestään esittämällä hänelle huvittavan tanssin ennen lapsensa syntymää.

Tanssin aikana nainen tekee koomisten liikkeiden lisäksi myös seksikkäitä twerkkaus-tanssiliikkeitä. Erään kommentoijan mukaan tällainen tanssi onkin syynä siihen, että hän on tällä hetkellä synnyttämässä jo kahdeksatta lastaan.