Halsey yllätti ilouutisillaan – odottaa esikoistaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Halsey on tunnettu kauniin äänensä ja useiden hittiensä lisäksi myös näyttävistä kuvistaan sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina nainen on julkaissut poikkeuksellisen vähän paljastavia otoksia itsestään. Nyt tähti paljasti, että hän odottaa esikoistaan.

Halsey julkaisi hänen Instagram-kanavallaan täysin yllättäen kuvasarjan, jonka myötä 26-vuotias laulaja ilmoitti olevansa raskaana. Kuvissa tähti poseeraa ilman paitaa ja esittelee vatsaansa, joka on jo selkeästi pyöristynyt.

Halsey julkaisi viime vuonna uuden Manic-nimisen albumin, jonka myötä tähden piti lähteä myös laajalle kiertueelle. Koronaviruksen vuoksi kiertueen aikataulua jouduttiin kuitenkin siirtämään kesälle 2021, ja nyt kiertue on päätetty jättää kokonaan tekemättä. Koronaviruksen lisäksi päätökseen on varmasti vaikuttanut myös se, että tähti on nyt raskaana.