Jennifer Aniston paljasti upean somekuvan kera – suosikkiohjelma saa jatkoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jennifer Aniston on yksi AppleTV+ -yhtiön tuottaman The Morning Show -sarjan tähdistä. Sarjasta on odotettu kuumeisesti toista tuotantokautta, jota ollaan nyt viimeinkin viivästyksistä huolimatta kuvaamassa.

Jennifer Anistonin lisäksi draamasarjassa näyttelevät myös muun muassa Reese Witherspoon ja Steve Carell. Sarjan ensimmäisen tuotantokauden ensimmäinen jakso nähtiin marraskuussa 2019, minkä jälkeen sarjaa esitettiin kymmenen jakson verran. Toisen tuotantokauden tekeminen varmistui melko pian ohjelman ensimmäisten jaksojen lähetysten jälkeen, mutta jaksojen kuvaaminen kuitenkin viivästyi koronaviruksen vuoksi.

Jennifer Aniston julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvaparin, jossa hän hymyilee yhdessä hiusstylistinsä Chris McMillanin kanssa. Kuvien yhteydessä Aniston paljastaa palanneensa jälleen takaisin kuvausten pariin. Myös Reese Witherspoon kommentoi kuvia ja paljastaa olevansa innoissaan siitä, että sarjan kuvaukset jatkuvat.