Jessica Alba yrittää elää arkena terveellisesti: ”Perjantaista sunnuntaihin kaikki on sallittua”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Jessica Alballa on kiireinen elämä työn ja perhe-elämän pallottelemisen suhteen. Naisella on kolme lasta, minkä lisäksi hän on myös perustanut menestyksekkään yrityksen. Tähden Honest-niminen yritys työllistää tällä hetkellä 190 työntekijää.

Kaiken kiireen keskellä Jessica Alba on yrittänyt suorittaa terveyttäänkin maksimaalisella tasolla. Naisesta tuntui, että kuntoilu oli kuntoilua vain mikäli se sai hänet treenin aikana tuntemaan olonsa sellaiseksi kuin hän olisi kuolemassa. Koronaviruksen vuoksi pysähtyminen on antanut Alballe kuitenkin uutta perspektiiviä siihen mitä hänen kehonsa tarvitsee.

39-vuotias Jessica Alba kertoi Women’s Health -lehden haastattelussa, että hän yrittää nykyään treenata kahdesta neljään kertaan viikossa. Toisinaan treeni voi olla vaativa ja kovasykkeinen, mutta välillä myös pilates tai pelkkä kävelylenkki.

Tähti on myös viime aikoina muuttanut ruokavaliotaan. Nykyään hän yrittää syödä neljä kertaa viikossa kasviperäistä ruokaa kiinnostuttuaan vegaanisesta ruokavaliosta. Näinä päivinä hän ei juo alkoholiakaan. Perjantaista sunnuntaihin nainen sallii kuitenkin itselleen niin juoman kuin ruoankin puolesta kaiken mitä hänen vain tekeekään mieli.