Lady Gaga ihastui bisnesmieheen vuosi sitten – hempeät yhteiskuvat sulattavat sydämet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Lady Gaga on tullut vuosien aikana tunnetuksi hänen voimakkaasta äänestään ja useista megahiteistään. Nyt nainen on ollut uutisotsikoissa alettuaan seurustelemaan bisnesmiehen Michael Polanskyn kanssa.

Lady Gaga alkoi tapailemaan Michael Polanskya viime vuoden alussa ja pariskunta onkin nyt seurustellut noin vuoden ajan. 34-vuotias poptähti kuvattiin 37-vuotiaan poikaystävänsä kanssa presidentti Joe Bidenin virkaanastujaisissa, jossa pariskunta jakoi hellän suudelman toisilleen hengityssuojaimet kasvoillaan.

Lady Gaga on People-sivuston mukaan kertonut olevansa korviaan myöten rakastunut Michael Polanskyyn. Mies oli tyttöystävänsä tukena kun hän esiintyi virkaanastujaisissa. Polansky oli pysynyt hyvin Lady Gagan taustajoukoissa ja antanut tähtensä loistaa, mutta takahuoneessa Lady Gaga oli kuitenkin esitellyt miehen kaikille poikaystävänään.