Chachi Gonzales julkaisi videon – raskaustesti sai aikaan onnellisen tunnemyrskyn

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmaa valloittaneista Duudsoneista tunnetuksi tullut Jukka Hildén ja hänen vaimonsa Chachi Gonzales ilmoittivat hetki sitten odottavansa toista lastaan. Avioparilla on myös tytär Sophia Rose, jonka yksivuotissyntymäpäiviä perhe juhli marraskuun lopulla.

Chachi Gonzales pitää YouTubessa suosittua videoblogia, jota seuraa jo 1,65 miljoonaa ihmistä. Nyt nainen julkaisi kanavallaan videon, jossa hän näyttää miten hän sai tietää raskaudestaan. Videolla nähdään myös tilanne, jossa Chachi kertoo Jukalle olevansa raskaana.

Videon alussa nähdään herkkä hetki, jossa Chachi Gonzales tekee yksin vessassa raskaustestin. 25-vuotias nainen kertoo, että he ovat yrittäneet toista lasta jo jonkin aikaa. Gonzales sai vasta hetki sitten ensimmäiset kuukautisensa, minkä vuoksi tällä kerralla hänen odotuksensa raskauden suhteen olivat kuitenkin korkeammalla kuin aiemmin.

Chachi Gonzales herkistyy huomatessaan raskaustestistä, että hän todella odottaa toista lasta. Nainen itkee ja nauraa samanaikaisesti kun hän ihastelee positiivista raskaustestiä. Sen jälkeen Chachi kertoo asiasta Jukalle piilottamalla testitikun Louis Vuittonin lahjapakkaukseen.