Pamela Andersonia väitetään kodinrikkojaksi – uusi aviomies olikin varattu?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Povipommi Pamela Anderson muistetaan parhaiten Baywatch-tähtenä. Viime aikoina nainen on ollut rakkauselämänsä vuoksi otsikoissa mentyään viime vuonna salaa naimisiin elokuvatuottaja Jon Petersin kanssa. Avioliitto kesti kuitenkin vain 12 päivää, kunnes se päättyi avioeroon.

Nyt 53-vuotias Pamela Anderson on astellut alttarille hänen 40-vuotiaan henkivartijansa Dan Hayhurstin kanssa. Pariskunta meni naimisiin jouluaattona salaa, minkä vuoksi paikalla ei ollut edes ystäviä tai sukulaisia. Nyt Hayhurstin entinen tyttöystävä on tilittänyt katkerana julkisuuteen, että Anderson oli vietellyt miehen kun hän oli vielä parisuhteessa.

Dan Hayhurst alkoi työskentelemään Pamela Andersonin alaisuudessa 2019 vuoden syksyllä. Viime kesänä Hayhurst myönsi aloittaneensa suhteen Andersonin kanssa. Näihin aikoihin hän oli Daily Mail -sivuston mukaan vielä asunut Carey-nimisen naisen ja hänen tyttärensä luona. Hayhurstilla on myös itsellään kaksi nuorta lasta edellisestä liitostaan. Careyn mukaan Pamela Anderson vietteli salaa hänen poikaystävänsä.