Pasha Pozdnyakovan uimapuku joutui koville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen parikymppinen kurvikas Pasha Pozdnyakova on yksi seuratuimpia suomalaisia sosiaalisissa medioissa, sillä hänen seuraajamääränsä ylitti taannoin haamurajana pidetyn miljoonan rajapyykin. Hänet tunnetaan myös ulkomailla poikkeuksellisen suuresta povestaan.

Tällä kertaa Pasha on tehnyt samaa kuin lukemattomat muutkin keskellä pimeintä talvea, eli muistellut kaiholla kesää. Hän tosin teki sen kuvalla, jossa jättipovinen kaunotar seisoo rantavedessä valkoisessa uimapuvussa ja povi vaikuttaa uhmaavan painovoimaa.

Pasha Pozdnyakova on saavuttanut suosiota muhkeilla kurveillaan. Nainen on aloittanut kuviensa avulla myös bisneksen, joka on tarkoitettu ainoastaan faneille. Hän myy kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Patreon-palvelussa Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan. Taannoin Pasha avautui itsetunto-ongelmistaan ja kehostaan. Hän lausui viisaita sanoja siitä miten ihmisen elämä muuttuu, kun hän lakkaa selittelemästä itseään muille ja ryhtyy tekemään juuri sitä mitä haluaa.