Teinitähdestä varttui biksukaunotar – kuvakulma piilotti pyöristyneen vatsan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Christina Milian tunnetaan niin näyttelijänä kuin laulajanakin. Kahden lapsen äiti paljasti hetki sitten hänen Instagram-seuraajilleen odottavansa hänen poikaystävänsä Matt Pokoran kanssa lasta. Tuleva lapsi on pariskunnan toinen yhteinen lapsi, Milianille lapsi on kuitenkin kolmas.

Christina Milian palasi perheineen ennen joulua aurinkoiselta lomamatkalta Mauritiuksen saarelta. Nyt 39-vuotias laulajatähti on palannut lomatunnelmiin ja julkaissut saarella ottamiaan kuvia, joissa hän poseeraa FashionNova-yhteistyökumppaniltaan saamassaan ranta-asussa. Toisessa kuvassa hän poseraa vatsa suoraan kameraa kohti, jolloin sen pyöreyttä ei huomaa.

Christina Milianin näyttävään asuun kuuluu leopardikuviollinen bikinien alaosa ja pitkähihainen paita, jonka Milian on solminut rintojensa alle paljastaen pyöristyneen raskausvatsansa. Kuvista päätellen nainen on nauttinut lomansa aikana ainakin snorklaamisesta.

Christina Milianilla on hänen entisen aviomiehensä The-Dreamin kanssa yhteinen kymmenenvuotias tytär Violet. 35-vuotiaan Matt Pokoran kanssa Milianilla on ennestään kymmenen kuukauden ikäinen poika Isaiah. Nyt Isaiah onkin saamassa jo hyvin pienellä ikäerolla itselleen sisaruksen.