Jennifer Garner jätti hyvästit matkustelulle: ”Hyvästi ikuisesti”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jennifer Garner on yrittänyt koronaviruksen aiheuttaman hiljaisen työtilanteen ja sosiaalisen eristäytymisen ajan pitää itsensä kiireisenä. Nainen on opetellut laittamaan ruokaa ja leipomaan, minkä lisäksi hän on tehnyt maatilatöitä ja viettänyt aikaansa kolmen lapsensa, Violetin, Seraphinan ja Samuelin, kanssa.

Jennifer Garner näyttää kuitenkin tällä hetkellä potevan lomakuumetta. Matkustusrajoitusten vuoksi nainen ei ole päässyt pitkään aikaan matkustamaan lentokoneella minnekään, ja se on alkanut tuntua tähdestä kovin surulliselta.

Nyt Garner julkaisi Instagram-kanavallaan surkuhupaisan videon, jossa hän muistelee matkustamista. Videolla nähdään hetkiä, joissa 48-vuotias näyttelijä on iloinen ollessaan lentokentällä ja lentokoneessa. Samalla taustalla soi kuitenkin melankolinen musiikki. Videon kuvatekstissä tähti kertoo tehneensä teoksen matkustamisen muistolle.