Pamela Anderson poistui sosiaalisesta mediasta: ”Tämä on viimeinen viestini”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1990-luvun suurimpiin seksisymboleihin lukeutuva malli ja näyttelijä Pamela Anderson on ilmoittanut lopettavansa sosiaalisen median käytön. Hän teki paljastuksen viimeiseksi kuvailemassaan Instgram-, Twitter ja Facebook -viestissä, ja kuvaili tuntevansa olonsa vapautuneeksi voidessaan keskittyä toisenlaisiin asiohin elämässään.

– En ole koskaan ollut kiinnostunut sosiaalisesta mediasta. Nyt kun olen päässyt keskittymään minua todella inspiroivaan elämään, lukemiseen ja luonnossa olemiseen, olen vapaa. Toivotaan että tekin löydätte voiman ja inspiraation seurata tarkoitusperäänne, ja yritätte olla päätymättä haaskatun ajan viettelemäksi, Pamela Anderson kirjoitti.

Pamela Andersonin mukaan sosiaalisen median tarkoituksena on lähinnä käyttää ihmisiä hyväksi rahan tuottamiseen ja heidän ajatuksiensa ohjailemiseen. Aikoinaan Playboy-lehden sivuilta kuuluisuuteen noussut ja Baywatch-sarjan myötä maailmanluokan nimeksi noussut tähti on tullut etenkin viime vuosina tunnetuksi aktivismistaan. Televisiossa 53-vuotias tähti nähtiin viimeksi The Hills: New Beginnings -realitysarjassa.