Yolanda Hadid rakastaa olla isoäiti – nauttii joka minuutista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta monille tunnetuksi tullut Yolanda Hadid oli pitkään naimisissa muusikko David Fosterin kanssa. Hänellä on myös sitä edeltävän ex-miehensä Mohamed Hadidin kanssa kolme lasta, Anwar, Bella ja Gigi. Nyt naisesta on tullut myös isoäiti.

Gigi Hadid ja Zayn Malik saivat taannoin esikoisensa kun heidän perheeseensä syntyi pieni tyttövauva. Lapsen syntymä teki myös 56-vuotiaasta Yolanda Hadidista isoäidin, mistä nainen onkin hyvin innoissaan. Nyt Yolanda julkaisi suloisen kuvan, jossa nähdään pienen vauvan kädet.

– Sydämmeni on kasvanut niin paljon rakkaudesta ja ilosta tämän pienen tyttövauvan vuoksi. Hän on taivaasta meille lähetetty enkeli, Hadid hehkuttaa Instagram-kanavallaan.

Kuvan yhteydessä Yolanda Hadid myös kiittää lapsen vanhempia siitä, että he tekivät hänestä isoäidin. Hadid kertoo rakastavansa jokaista minuuttia uudessa roolissaan. Tähän Yolanda Hadidin tytär Gigi Hadid vastasi suloisesti kertomalla, että Yolanda onkin kaikista paras isoäiti.