Alicia Keys kuuli fanien tulkinnat hänen kappaleistaan – yllätti heidät videoterveisillä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen laulajatähti Alicia Keys on tunnettu samettisesta äänestään ja useista megahiteistään. Nyt 39-vuotias Alicia Keys pääsi näkemään miten fanit ovat tulkinneet hänen suosittuja kappaleitaan ja tehneet niistä omia versioitaan.

Glamour Magazine -lehti julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jossa laulajatähti Alicia Keys kuuntelee ja katselee videoita, joissa ihmiset versioivat hänen kappaleitaan. Kappaleita esittävät sekä naiset että miehet, ja jokainen versio näyttäisi tekevän laulajatähteen todella suuren vaikutuksen.

Alicia Keys herkistyy kuullessaan miten muun muassa Girl On Fire, Fallin’ ja Underdog -kappaleet taipuvat muiden laulajien äänillä. Samalla Keys sai myös lähettää faneilleen terveisiä ja kertoa heidän laulusuorituksista oman mielipiteensä, mikä pääsi todella yllättämään muusikot.