Claudia Romani pakarat paljaana parvekkeella – tuttu näky Miamissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi pätevöidyttyään jalkapallotuomariksi. Taannoin Romani nähtiin suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa. Hän on poseerannut aktiivisesti rantakuvissa myös koronakriisin aikana, koska hän asuu Miami Beachilla aivan rannan tuntumassa.

Tällä kertaa Romani keikistelee parvekkeella hyvin niukassa asussa, joka jättää hänen pakaransa käytännössä paljaiksi. Miamissa tätä asua tuskin katsotaan kuitenkaan erikoisesti, sillä noissa maisemissa se kuuluu asiaan. Claudia ottaa saamastaan huomiosta luonnollisesti kaiken irti.

Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Claudia Romani rankattiin taannoin maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon. Playboy-lehden Italian versiossa poseerannut kaunotar on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.