Bikinit kuin postimerkit – Kourtney Kardashian uima-altaalla häviävän pienessä asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin sisaruksista vanhin, 41-vuotias Kourtney, on ollut julkisuudessa aina melko vaitonainen seurustelusuhteistaan. Nainen on pitänyt romanttisen elämänsä aina salassa niin pitkään kuin se vain suinkin on ollut mahdollista. Taannoin Kourtney ryhtyi tapailemaan julkkisrumpalia, sillä hänen kerrotaan seurustelevan Travis Barkerin kanssa.

Nyt Kourtney on säväyttänyt sosiaalisen median seuraajiaan julkaisemalla uima-altaalta upean valokuvan, jossa hän keikistelee punaisissa häviävän pienissä biksuissa.

Travis Barker on tunnettu rumpali muun muassa Blink-182 -yhtyeestä, jossa hän on jäänyt monien mieleen näyttävän ulkonäkönsä ja lähes kauttaaltaan tatuoidun kehonsa vuoksi. Kourtney Kardashian on tuntenut 45-vuotiaan Barkerin jo vuosia ja he ovat olleet pitkään ystäviä. Nyt ystävyys on kuitenkin muuttunut syvemmäksi. Lähipiirin mukaan pariskunta on seurustellut jo parin kuukauden ajan. He viettivät juuri yhteistä lomaviikonloppua Kris Jennerin Palm Springsin asunnossa.