Demi Rosen pakarat täyttivät somekuvan – lähikuva ihmetyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Demi Rose on tullut tunnetuksi kurvikkaana glamourmallina ja seurapiiritähtenä. Mallin töiden ansiosta tähti on päätynyt matkustelemaan eri puolille maailmaa myös korona-aikoina. Yleensä hänen yllään nähdään melko vähän minkäänlaista vaatetusta.

Tällä kertaa Demin somekuva ihmetyttää sillä, että hänen paljaat pakaransa täyttävät siitä merkittävän osan. Erikoisen lähikuvan yhteydessä hän viittaa katsomisen arvoisiin näköaloihin.

– Älä katso taakse, ellei siellä ole hyvä näköala, Demi Rose sanailee kuvansa yhteydessä.

Demi Rose tarjoili faneilleen taannoin muitakin näkymiä Ibizalta. Tuolloin hän jakoi nimittäin kuvan, jossa hän nautti teestä vähissä pukeissa auringon laskeutuessa. Tähden kerrotaankin viettäneen karanteenia tunnetulla bilesaarella palattuaan taannoin matkaltaan Keniasta.